KUNDTJÄNST

 

 

   

 START

 NYHETER VÅRA SMYCKEN WEBBUTIK KUNDTJÄNST   Beställ smycken   Leverans   Köpvillkor OM SORTIMENTET OM SOPHIES SILVER ALLT OM SMYCKEN VANLIGA FRÅGOR HEMSIDESKARTA KONTAKTA OSS

 

 

  SOPHIES SILVER

  Lysekil

  SVERIGE

  TEL: 0768 299 553

 

  E-POST:

  post@sophiessilver.se

 

 

Vi har över 30 års erfarenhet av distanshandel.

Vi har över

30 års

erfarenhet av

distanshandel.

 

 

 

   

 

Det allra viktigaste för oss är att du, eller den du ger smycket till, ska bli nöjd och trivas med det smycke du köpt.

Om det är något som behöver rättas till, så tveka inte att ta kontakt med oss så ska vi göra vad vi kan. Vi är stolta över att ha en riktig "gammaldags" syn på kundservice, och lägger hellre tid och pengar på det än reklam.

 

Garanti

Vår affärsidé är att smycken ska vara vackra, bekväma och hållbara. Men vi är inte mer än mänskliga, så det kan ju hända att ett smycke någon gång är felgjort och går sönder. Kontakta oss så att vi får åtgärda eller ersätta.

Har smycket bara varit utsatt för normal behandling (här räknas inte omild behandling, hundar, papegojor, bildörrar eller liknande) och skötts enligt våra skötselråd för smycken, så fixar vi det gratis.

Garantin gäller under ett år från inköpsdatum. Efter ett år är det mycket svårt att se på ett smycke om det rör sig om ett fabrikationsfel eller yttre åverkan.

Vi åtgärdar givetvis även skador som tillfogats smycket genom yttre åverkan, men då får kunden betala reparationen.

 

Personal Shopper / "Present-assistans"

Vi har lång erfarenhet av smyckeförsäljning och håller god koll på vilka av våra smycken som brukar tilltala olika personer. Har du problem med att hitta rätt smycke till en viss person så kan vi oftast hjälpa dig till rätta. Kontakta oss då helst per telefon. Vi kommer då att ställa lite frågor om den som ska ha presenten och utifrån det föreslå smycken. All information vi får om och av kunder är naturligtvis konfidentiell, och vi försöker aldrig få någon att köpa till varje pris. Om vi inte tror att vi har något som passar, så säger vi det, och kan ibland rekommendera andra butiker. Vi har genom åren fått ett rykte om att vara helt ärliga mot våra kunder, och det ryktet är vi mycket rädda om.

 

Bytesrätt för varor 

Här följer vi Svensk Lag om konsumentskydd vid distansavtal.

Det innebär 14 dagars öppet köp eller en månads bytesrätt från leveransdatum.

Du kan även byta till ett presentkort som är giltigt i 5 år.

Eventuellt byte av storlek eller storleksjustering görs, om det är möjligt, kostnadsfritt inom en månad (=bytesrättstiden) från inköpsdatum. Efter det får kunden själv bekosta sådana ändringar.

Vid öppet köp eller byte måste smycket naturligtvis vara oskadat och oanvänt.

Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara och uppge när du köpte den, så att vi kan registrera den som ankommande retur.

Hör av dig till oss vid byte eller retur, så sänder vi en returförpackning till dig eller talar om hur du ska göra.

Sänd aldrig tillbaka varan mot postförskott.

 

Varor undantagna från bytesrätt

Guldringar, med eller utan ädelstenar, som tillverkas efter kundens storlek på beställning, samt andra guldsmycken över 3.000:- som också tillverkas på beställning.

Dessa varor klassas som kundanpassade beställningsvaror och omfattas därför inte av bytesrätt eller returrätt.

Endast de guldsmycken som finns färdiga i butiken för omgående leverans omfattas av normal bytesrätt och returrätt.

 

Förpackningar & Inslagna paket

Alla smycken levereras i separata askar. Om du beställt flera smycken som hör ihop, kan du istället få dom i en större ask som ett set. I asken ligger även ett litet kort som talar om att smycket är handgjort hos oss.

Vi kan även slå in smyckena för dig i fina paket. Paketen märker vi upp med avtagbara lappar så att du ser vad som är i dom om du beställt flera saker.

Tala bara om hur du vill ha dina beställda saker!

 

Presentkort

Vi säljer presentkort på valfritt belopp. Dessa gäller i fem år, och kan användas helt eller i omgångar vid flera inköpstillfällen.

Presentkorten förses med en kod som gör att mottagaren kan använda det i webbutiken.

 

Moms

Moms på 25% ingår i alla priser på smycken och fraktkostnader.

 

Sophies Silvers Organisationsnummer är SE580726502901.

 

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna handla i vår webbutik.